Wie zijn wij

Mij naam is Rukhi Naseer en ik ben de eigenaresse van Zorg op 1. Zorg op 1 is ontstaan door de grote vraag vanuit mijn omgeving naar maatschappelijke ondersteuning. Veel mensen uit mijn omgeving hebben hulp/ondersteuning nodig bij praktische zaken, welke zij zelf niet kunnen regelen. Waarom kunnen zij dit zelf niet regelen? De redenen zijn divers; het niet beheersen van de Nederlandse taal, het hebben van een verstandelijke beperking/  LVB, het hebben van een psychische stoornis, het hebben van een lichamelijke beperking en ga zo maar door.  De hulpvragen werden steeds complexer en divers en daarom heb ik de stap genomen om een zorgbureau te starten. Immers ging er al zoveel van mijn prive tijd op aan maatschappelijke ondersteuning van mijn naasten.

Vanuit mijn achtergrond, kennis, diploma’s en opleidingen kan ik zeggen dat ik enorm veel kennis en wetenschap heb over de Sociale kaart van onder andere Den haag. En weet ook de wegen te bewandelen om bepaalde zaken te bereiken. Het helpen van een ander, het zorgen, ondersteunen en begeleiden is mijn passie en doe ik graag. Heb zelf gewerkt als Psycholoog binnen de GGZ en als Reclasseringswerker, beiden ook gericht op de mens en hun hulpvraag. Deze kennis en ervaring neem ik nu mee naar Zorg op 1 en hoop mijn cliënten ook te kunnen ontzorgen/ ondersteunen/ begeleiden/ verlichten.

Zelf heb ik een etnische achtergrond en heb ik gewerkt met mensen uit alle lagen, religies en achtergronden van de samenleving. Zorg op 1 is multicultureel en transcultureel! Wij staan klaar voor u!

>